Nieuwsbrief Oktober 2023

10-10 Nieuws
Beste (ouders en verzorgers van) leden van SC Muiden,

Het seizoen is goed van start gegaan met een hoop activiteit op en rond de velden. Als Omni bestuur is het geweldig om de betrokkenheid van onze leden en hun (groot)ouders/verzorgers te ervaren. Dankzij hun enthousiasme zijn we in staat om van SC Muiden meer te maken dan een club. 'Més que un club' zoals ze in Barça zouden zeggen. Maar wat voor een club? Waar staat SC Muiden eigenlijk voor? De centrale thema’s rond welke we SC Muiden de komende jaren verder vorm willen geven zijn: Sportiviteit, Vrolijkheid & Verbinding.

Sportiviteit staat voor het beste er uit halen. Topprestaties neerzetten, maar natuurlijk wel op sportieve wijze! ‘Fair play’ in en rond het veld is een aandachtspunt even zozeer als het bereiken van de top van je kunnen. Vrolijkheid staat voor de wijze waarop we met elkaar willen omgaan. SC Muiden moet een plek zijn waar we met elkaar plezier hebben en het leven vieren! Komende tijd zullen we dan ook veel aandacht geven aan sociale evenementen. Ons 100-jarig bestaan is een prachtige aanleiding voor (meer dan) een feestje! Verbinding staat voor het feit dat we een inclusieve club zijn, een club van alle leden! SC Muiden moet een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar we van elkaar kunnen genieten en leren. Of je nu jong bent of oud, uit 'oud Muiden' komt of uit de Krijgsman, het is om het even en gaat om wederzijds respect.

We kijken er naar uit jullie komend seizoen veel op de club te zien en staan altijd open voor input en suggesties om onze club mooier en sterker te maken.

Met sportieve, vrolijke & verbindende groet!

Namens het bestuur,
Joep Ottervanger (Voorzitter)
Maarten Bautz
Maurits Brandon
Stefanie Eerhardt-Kettner
Bernard Geersing
Marscha Scheepbouwer

bestuur@scmuiden.nl


Van de Evenementencommissie

Zaterdag 14 oktober trappen we af met de viering ter ere van 100 jaar SC Muiden. We hopen jullie daar te zien!
Van de Barcommissie

Het seizoen is goed op gang met de bardiensten. De indeling via de teambegeleiders loopt inmiddels soepel. Heel fijn dat zoveel ouders zich inzetten!

Op het gebied van duurzaamheid maken we mooie stappen. De plastic wegwerpbekers voor de limonade zijn inmiddels vervangen door herbruikbare bekers! Een oproep aan alle ouders op en langs het veld om er voor te zorgen dat de bekers weer netjes terug komen achter de bar.

Statiegeld
Sinds een paar maanden zit er statiegeld op blikjes en plastic flesjes. In de kantine staan speciale bakken voor het inzamelen van zowel blikjes als flesjes. Wij leveren ze in bij onze leverancier en dit wordt verrekend met onze inkopen. Verzamel ook thuis je flesjes en blikjes en stop deze in de speciale bakken op de club. Zo support je SC Muiden!

Van de Sponsorcommissie
SC Muiden is een dynamische club die enorm snel groeit. Om dit te ondersteunen zoeken we continu naar de steun van nieuwe sponsoren. Mocht je zelf interesse hebben of iemand kennen, schroom dan niet de interesse aan te geven via sponsorcommissie@scmuiden.nl. Onze dank is groot!
 
Contact SC Muiden
Je kunt ons direct benaderen met vragen of via het algemene e-mail adres secretaris.hockey@scmuiden.nl
Copyright © 2023 SC Muiden, All rights reserved.
 
10-10-2023 Algemeen