Terug

Keepers

Algemene informatie
Bij de E6-tallen staat er voor het eerst een keeper in de goal. Vanaf dat moment mogen alle teamgenoten afwisselend naar de keeperstraining komen. Iedere speler speelt twee wedstrijden als keeper en volgt dus twee keeperstrainingen. Zo kan iedereen kennis maken met het hockeykeeper zijn!

In de E8-tallen komen de spelers nog steeds afwisselend naar de keeperstraining en verdedigen ze het doel tijdens de wedstrijden. Spelers die het superleuk vinden om te keepen en erover denken om vaste keeper te worden, mogen iedere week naar de keeperstraining komen, naast de teamgenoten die elkaar afwisselen. Het is dan tijd voor een eigen tas met een keeperspak.

Bij de Junioren, G-hockey en de Senioren is het de bedoeling dat elk team een vaste keeper heeft. De keeper heeft dan iedere week, naast de teamtrainingen, één keer per week keeperstraining.

Keepersmaterialen
Samen met de materiaalcommissie zorgen we ervoor dat iedere keeper over de juiste spullen beschikt om iedere week weer het doel te verdedigen. Een uitrusting voor een nieuwe keepers, materiaal dat te klein is of onverhoopt kapot is gegaan, samen met de materiaalcommissie lossen we dit op.